Gość Haad Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam serdecznie jestem nowym użytkownikiem forum jak i nowym użytkownikiem almery Przebieg 190tyś z serwisem Przejechałem nią ok 600km i dzisiaj po zapaleniu check auto zgasło i już nie chce zapalić, kręci normalnie ale niestety nie zapala. Paliwo jest, aku nowe Czy ktoś się spotkał z czymś takim w tym aucie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 no wiesz, najlepiej odczytać błąd jaki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Haad Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dzięki też tak myślę a zna ktoś może kogoś kto by podjechał na podłączenie w Poznaniu bo szukam ale niestety nie mogę znaleźć Jestem po podłączeniu kompem P1600: Voltage signal engine control module to fuel injection pump control unit P1690: Injection pump control unit P1251: Spill valve in electronic injection pump Wiec naprawa czujnika i/ lub pompy Pozdrawiam serdecznie Ps Dziwne bo wcześniej nie było jakiś dziwnych objawów a może nie zauważyłem bo przejechałem tylko 600km Przebieg 190tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.