MacGayver Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 jako że trochę kolektorów już zrobiłem, to przyszedł wreszcie czas na zrobienie do swojej Maximy U mnie kolektory + Y-pipe wyglądają od dzisiaj tak: przy okazji zaślepiony EGR Pozdrawiam MacG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuszov Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam!!! Mam takie skromne pytanko a jest możliwe wykonanie czegoś podobnego?? Poniżej dodałem link. http://www.micra.org.uk/threads/32924-Micra-K11-1.0-bagas Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 jasne że tak, micrę też można zrobić co by była trochę żwawsza. kolektor wydechowy zrobiłbym tak samo, tylko flanszy bym nie rozdzielał tylko zrobił po całości na wszystkie 4 cylindry . Resztę modyfikacji również tylko zamiast Nistune oczywiście Ecumaster albo SMT6, ogólnie ciekawy projekcik, sam powoli szykuje się do podobnego wal śmiało na gadu jak masz jakieś pytania 6420003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuszov Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Napisałem do Ciebie na gg !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.