Gość maatiaas Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jako iż primera stoi już na stalowych felgach rozgladałem się za nowymi alusami ... znalazłem w sieci felgi od nissana o następujących parametrach 7,5J x 16 4x114,3 ET 35 , pytanie brzmi czy taki felunek wejdzie w nadkole seryjnej primery p10 .... POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAAAD Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Może tutaj sobie poczytaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/4093-felgi-i-alu-do-primer/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maatiaas Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 niestety przeczytałem cały temat i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Może jakiś użytkownikjeździ na felgach 16 calowych w swojej primerze p10 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 http://www.haffus.pl/moto/Tyre_Calculator_English.xls Wpisz jako bazowe oryginalne koło (standardowa felga i opona) i drugie to, co chcesz założyć i będziesz miał podgląd mniej więcej jak to będzie wyglądać (ten obrazek wg mnie bardzo pomocny jest). Może być ciężko o kogoś, kto ma felgi w tym samym aucie o dokładnie tych samych parametrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martawojt Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 posiadam 16 DEZENTA na zbyciu jeżeli jesteś zainteresowany napisz martawojt@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maatiaas Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 poszedł meil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.