Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

spryskiwacze reflektorów p11

martawojt

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich.

Mam prośbę o pomoc.Niedawno wpadła mi sarna , lekko uszkodziła zderzak przedni , (przeżyła) , wyłamała spryskiwacz reflektora lewego.Przekopałem całą okolicę i nic.Wyczerpałem już możliwości , pozostaje szukać uniwersalnych (oryginał ponad 200zł) a nie chciałbym kaszanić primerki może ktoś posiada na zbyciu. Posiadam super felgi 16 (DEZENT) którymi mógłbym pohandlować

pozdrawiam i proszę o pomoc martawojt@tlen.pl

Jedynie zostaje CI poszukac na allegro. TYlko nie kupuj takich uniwersalnych bo to jest kaszana. Spryskiwacze sa jak do szyb. Musisz sie zapytac sprzedawcy czy sa nakladki plastikowe na spryskiwacze. Niedawno widzialem na allegro po 70-80zl.

Jedynie zostaje CI poszukac na allegro. TYlko nie kupuj takich uniwersalnych bo to jest kaszana. Spryskiwacze sa jak do szyb. Musisz sie zapytac sprzedawcy czy sa nakladki plastikowe na spryskiwacze. Niedawno widzialem na allegro po 70-80zl.

witam dzięki za zainteresowanie obszukałem całe allegro już zastanawiam się nad czymś z innej marki (skoda octavia elegant) ale będzie to ostateczność chyba pojeżdżę na razie z dziurą .Gdybyś coś gdzieś widział daj znać proszę (lub jakiś pomysł) pozdrawiam

Wlasnie w tych uniwersalnych sa jak do szyby. Wiem bo takie uniwersalne kupilem i malo nie dostalem zawalu jak zobaczylem te spryskiwacze.

Wlasnie w tych uniwersalnych sa jak do szyby. Wiem bo takie uniwersalne kupilem i malo nie dostalem zawalu jak zobaczylem te spryskiwacze.

dzięki za poradę

od jakiej marki mogłyby w miarę pasować (dopuki nie znajdę oryginałków)

• 2 miesiące temu...

Wiesz co cwaniaki nawet używane sprzedają za min 170 złoty bo wiedzą że ludzie będą musieli kupić ja jednak zdecydowałem że kupię właśnie używkę no i mam fakt bolało kawałek plastiku za taką cenę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...