Gość marcin101 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Po stłuczce jak to bywa zderzak brył powyginany a kulka od haka tez swoje wgniecenie zostawiła Prosta i tania naprawa: zderzak po zdemontowaniu nagrzewałem punktowo farelką (mam nadzieje ze kazdy wie co to farelka) i nastepnie naciskałem palcami i trzymałem przez chwilke. Po wgnieceniach nie ma śladu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafalski Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Po stłuczce jak to bywa zderzak brył powyginany a kulka od haka tez swoje wgniecenie zostawiłaProsta i tania naprawa: zderzak po zdemontowaniu nagrzewałem punktowo farelką (mam nadzieje ze kazdy wie co to farelka) i nastepnie naciskałem palcami i trzymałem przez chwilke. Po wgnieceniach nie ma śladu Pozdrawiam a co to jest farelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a co to jest farelka wlasnie :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Chyba opalarka.... A z drugiej strony to masz wytrzymale te paluszki :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 a co to jest farelka wlasnie :shock: FARELKA to taki grzejniczek z wentylatorkiem z czasów Gierkowskich :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 dokladnie tak nie nagrzewalem do czerwonosci zderzaka Farelka to taki maly grzejnik daje ciut wiecej niz suszarka do włosów (mozna tez spróbować suszarką do włosów dużej mocy) Opalarki nie radze stosowac bo sie stopi plastik Nagrzać tak aby ciepłe było a nie płyneło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.