Gość gazmanoff Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 posiadam p11 1.8 2001r na kołach 15 calowych,posiadam opony zimowe 14 ze starego auta, czy jest możliwość dokupienia felg stalowych i czy będą one pasowały z tymi oponami 14 do auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 nie, musisz mieć 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość longer 81 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Cześć - ja w lecie jeżdzę na 15 - a na zimę mam właśnie opony na felgach 14 cali i jest ok. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 a z którego roku masz nissmo?? jak przed liftem to OK, jak po to raczej niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komprez Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 dlaczego nie możliwe Dino ? ja mam fele od mojego N14 i dziś na próbę przy wymianie sprawdziłem i pasuje 14 felgi do P11 to moim zdaniem za małe ... choć opony tańsze = bardziej się opłaca.... ale moment silnika i moc zrobi swoje ... trzeba jeździć z głową.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 pasują na przód???, no ja próbowałem 14 ze swojej P10 do byłej P11.144 i nie dało rady, może to też kwestia zacisków jakie się miało, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.