Gość agalass Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Witam Wszystkich Mam problem z moim autkiem, Mianowicie przestał palić Czasami załapie i odrazu gaśnie, Przerażają mnie odgłosy podczas odpalania. Czy czasami nie świadczą o końcu silnika ? w załączeniu filmik , aku troche juz słabe, rok auta 1995. przebieg 180tkm http://w302.wrzuta.p...LQbf/terrano_ii Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesper Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Akumulator padł ? A masz paliwo ? Edytowane 21 Października 2011 przez Jesper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Przygasają lampki. Akumulator doznał temperatur niższych niż latem i ... się zmęczył. Wymień i będzie ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agalass Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Jutro wymienię na inny akumulator. Te odgłosy rozrusznika są normalne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prowokator Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Jak słaby aku to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cww Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Efekt akustyczny typowy dla padniętego akumulatora, albo......, dogorywającego rozrusznika!, miałem dokładnie to samo, wymiana akumulatora nie pomogła, dopiero wymiana rozrusznika pomogła..!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agalass Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Troche dziecinne pytanie ale czy można zaciągnąć i w ten sposób spróbować zapalić ? Nigdy nie miałem 4x4 i brak doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Troche dziecinne pytanie ale czy można zaciągnąć i w ten sposób spróbować zapalić ? Nigdy nie miałem 4x4 i brak doświadczenia. TD27 możesz zapalić na lince, za czymś co się rusza, z górki, może ktoś popchnąć Edytowane 21 Października 2011 przez wojtus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Whitie Opublikowano 21 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Stary. Włóż na chwilę od kogoś akumulator albo.... kable podłącz. Ten aku jeszcze żyje ale w stanie agonalnym wiec odpalisz z kabli na 90% Odpali i nie będzie tego przygasania kontrolek a i dźwięk będzie inny. Swoją drogą ten dźwięk.... to przecież normalne jak nie ma prądu.... Skąd jesteś bo aż mam ochotę podjechać z tymi kablami Edytowane 21 Października 2011 przez Whitie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cybul rs Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jeśli zapali to powinien pracowac bez problemu. Jeśli gaśnie po chwili to napewno nie akumulator i można wtedy napsuć wiele. Zadzwoń jak nie dasz rady lub masz pytania 607079797 Pozdrawiam Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agalass Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Niestety nie jest to rozrusznik ., ani akumulatior. Wyciągnięta skrzynia, koło OK. Płyn w oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 a co było powodem takiege słabego kręcenia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość agalass Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 przytarty na panewkach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 tak właśnie czułem. a wiesz już ile bedzie kosztowała Cię naprawa ? będziesz to robił ? jak by co mam taki silnik do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi