deksman Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam może ktos napisac bo nigdzie nie moge znalezc jaki idzie akumulator do almery 1,5 dci mam na mysli parametry. Niedawno kupilem auto i chyba sprzedający podmienił akumulator ten jest ze znaczkiem oplowskim 60Ah i 360A ,zauważam że przy kręceniu rano troche słabnie a mrozów jeszcze nie ma ,dlatego myslę o wymianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk1300 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 ja kupiłem taki 74Ah, 750A, L- http://www.akumulatorybosch.pl/wyszukiwarka.asp?idmodelu=13828&typ=&pojemnosc=&rok= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deksman Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Nie za duży troche do takiego silniczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk1300 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.