bombek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Witam, Jak w temacie, odpadło gdzieś po drodze i przydałoby się założyć ;]. Jakby ktoś posiadał takową część na sprzedaż - chętnie kupię. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laszlo Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A jeśli ktos by miał dwie to jestem drugi w kolejce ja potrzebuje do p11.144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JAY_R Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ktoś mający 3 sztuki powinien być spokojny. Jest kolejny nabywca PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eduardos Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To ja będę czwarty w takim razie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur1 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 A ja piąty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gangi Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 to i ja się piszę na to cacko chromowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.