Gość petruś Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Bardzo was proszę o pomoc. Nie wiem co się dzieje za radiem w mojej Almerce. Od wczoraj piszczy w czasie jazdy. Tzn wygląda to tak że radio się wyłącza wskakuje napis na wyświetlaczu "NISSAN" i jest pisk z prawego przedniego głośnika... Zauważyłem pewną prawidłowość że dzieje się tak gdy wyrzucam na "luz" albo puszcza pedał gazu. Co do cholery z tym radiem? Do tej pory taki jeden pisk był ale tylko wtedy gdy włączałem silnik. Myślałem że to normalne. Ale chyba nie:/ Naprawdę nikt nie potrafi mi pomóc? Dodam tylko że ten dźwięk nie wywodzi się z przedniego głośnika w drzwiach tylko z dodatkowego głośnika (zrobiłem zdjęcie w linku) z którego normalnie nie płynie muzyka. http://tinypic.com/view.php?pic=2hxx2ja&s=7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EuMe Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 To nie radio zapewne. Ten głośnik, to od jest CB, albo zestawu głośnomówiącego telefonu komórkowego podłączonego do radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.