michal15 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Od pewnego czasu w moim Nissanie zaczęło dobiegać do środka dziwne brzęcznie prawej strony. Słychać je przy około 1000-1200 obrotów/minute. Po poszukiwaniach stwierdziłem, że jest to prawdopodobnie wina maski. Po jej dociśnięciu problem ustaje. Miał ktoś może taki przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiu Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Wykręć gumową podkładkę w rogu do zadowalającej wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1958 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Plus do tego jesli nie masz to zaloz uszczelke gumowa pod maske. Ja wlasnie bede u siebie w tygodniu zakladal pod reflektory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boren Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Miałem to samo ale w maździe 626. W miejscu gdzie stukało dałem kawałek gąbki. Pomogło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymin Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Mam to samo w P11.Pałąk od zamka owinąłem izolacją. Sprawdź, czy nie drży Ci ten pręt od podtrzymywania maski, bo też potrafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dani Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Mam to samo w P11.Pałąk od zamka owinąłem izolacją. Sprawdź, czy nie drży Ci ten pręt od podtrzymywania maski, bo też potrafi. Witam Ja tez obstawiam pret od maski skoro odglos dochodzi z prawej strony,zreszta mialem identyczny przypadek i byla to wina preta. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 U mnie też maska brzęczy chociaż gumowe podpórki wykręciłem na max. Owinąłem taśmą izolacyjną ucho od zamka maski i jakoś pomogło ale maskę się teraz otwiera niezbyt wygodnie. Na szczęście do silnika zaglądam z 5 razy do roku to jakoś się przemęczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersopel Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 W moich primerkach, a mam już drugą, brzęczy tak pręt podtrzymywania maski, jak go nie wepniesz w zaczep z prawej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.