pablogit Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Rocznik 98. Mam zegary z tym mechanicznym licznikiem przebiegu. Chciałem wymienić na ten z wyświetlaczem (wersja po lifcie Spodziewam się, że te nowe zegary będa miały inny przebieg i tu pytanie- -skąd zegary biora przebieg Kiedyś przekładałem zegary w peugeocie i wskoczył mi wyższy przebieg z drugiego auta Czy wogóle taka przekładka będzie grała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melo Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Nie będą działać instalacja jest inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hape222 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 zgadza się, nie będzie pasować w wersji po lifcie z elektroniczmym wksazaniem przebiegu jest inna instalacji i inny sposob przesyłania informacji kierownik budowy sieradz www.hausdab.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablogit Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 dzięki, a już miałem nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.