Gość toul Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Na początek witam wszystkich ! Mam problem z dmuchawą w nissanie micra K12 działa tylko na 4 biegu. Poczytałem trochę tematów, większość z nissana k11 i innych modeli wiem że jest to najprawdopodobniej problem z płytka, którą trzeba polutować. OK. tylko gdzie ona jest ? Zacząłem ostatnio poszukiwania tego dziadostwa w aucie i nie mogę za żadne skarby znaleźć, zdemontowałem schowek od strony pasażera znalazłem dmuchawę ale płytki - Nie. Proszę o pomoc może ktoś wie gdzie jest ta płytka, w tym konkretnym aucie (K12) i co powinienem zdemontować żeby się do tego dostać. Najlepiej jeśli ma ktoś jakieś zdjęcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Płytka jest po stronie kierowcy nad pedałem gazu, jak dobrze pamiętam to jest biała, umocowana na dwa wkręty które się odkręca kluczem 7mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zipero02 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Ja juz to przerabiałem, mi działało tylko na 3 i 4 , Rezystor znajduje sie wlasnie w nad pedałami po prawej stronie kolumny kierownicy. Rezystor kupilem Valeo (nawet byl made in japan). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość toul Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Panowie bardzo dziękuje za pomoc, wczoraj udało mi się to namierzyć i polutować. Jeszcze raz dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.