Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Drzwi a zamek.

Stanley1910

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem. Mianowicie ktoś mi wybitnie na parkingu w nocy strzelił w drzwi, że już stwierdzono, że lepiej kupić nowe niż naprawiać te.

Chodzi o drzwi do fotela kierowcy. Mam primere z 2001 roku, p11 po lifcie.

Normalnie jest przy nich wejście na zamek. W warsztacie facet powiedział, że trzeba sobie samemu skołować z allegro czy skądś, no i patrze owe allegro a tam same drzwi z angielskiej wersji gdzie wejście na zamek jest po prawej stronie. Więc moje pytanie jest następujące: Czy jak kupię takie bez wejścia na zamek to spotkają mnie przykre konsekwencje w postaci braku zamka na kluczyk (z pilotem może się coś stać przypadkiem), czy można to jakoś zrobić bez większych problemów? Proszę o pomoc.

padnie piklot i będziesz miał kłopot z otwarciem, zostanie wejście przez bagażnik jak masz kombi ;) możesz spróbować wywiercić dziurę na zamek, to raczej nie problem

Nie, mam hatchback, i czy dla blacharza nie będzie problem z taką operacją, i ile by to kosztowało, żeby mnie nie wyrzucił z tymi drzwiami za płot?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...