Gość kubica172 Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Witam Wszystkich.. Mam taki problem poniewaz musze wymienic łozyska tylnie w moim nissanie Primerze P10 i teraz czy Musze wymieniac z Piasta razem czy da sie to jakos inaczej zrobic? a jak nie to moze Jest ktyos taki co miałby na sprzedaz te czesci albo jakies namiary na czesc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mihau Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Nie jestem pewnie ale tam chyba całe piasty są. I lepiej kupić nową firmową, bo nie wiadomo ile ta używana pochodzi. a Jeżeli samo łożysko to juz mniejszy koszt rzędu ok 100zł mowa tu o firmowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robinson85 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 z piasta http://allegro.pl/nowa-piasta-tylna-nissan-primera-1-6-2-0-p10-90-96-i1855488804.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GreenMan Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 zdaje się, że łożyska na tył są zespolone z piastą, więc musisz wymienić całość. części masz pełno, możesz sobie sprawdzić sklepy motoryzacyjne w necie, w "realu", allegro. tutaj np. jest Ashika, nienajgorsze - łożysko koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojt_mk.. Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Ponoć ktoś wymieniał same łożyska pisał tu na forum ale nie wiem czy ten temat jeszcze jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.