Gość myckof Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam, Już, gdy kupowałem moją Almerę kluczyk nie był w idealnym stanie a po roku ekspolatacji go "dokończyłem". Tak jak na zdjęciu, kompletnie wypadł przycisk zamykania samochodu przycisk otwierania działa zas sprawnie. Dodam że drugi kluczyk jest w podobnym stanie. Zna ktoś może sposób naprawy tego typu usterki a jezeli tak to proszę o podpowiedź gdzie i jaką kwotę trzeba uwzględnić aby sie tego problemu pozbyć, http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-10/611c72ea/imag0242.jpg.html Z góry dziekuje za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa2807 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 (edytowane) Dokupisz spokojnie taki kluczyk na allegro (dokładnie tej samej firmy NATS).. ja tak zrobilam jakies dwa tyg. temu i wszystko dziala połaczylam czesc starego kluczyka z nową (tam gdzie są te guziki ) przylutowałam nowe guziczki , które były w komplecie i wszystko dziala sprawnie.. koszt ok 40zl z przesyłką Edytowane 27 Października 2011 przez ewa2807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość myckof Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Inox Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Można kupić samą gumkę przycisków (widziałem chyba na aledrogo za 10zł?, dawno to było, trzeba poszukać) - masz ją teraz przetartą a wylot. Mikroprzełączniki kupisz w każdym sklepie elektronicznym za 2zł. Teraz tylko małej mocy lutowniczka, najlepiej uziemniona, żeby kluczyka sobie nie popalić. Mikroprzełączniki wymieniasz, wkładasz nową gumkę i kluczyk jak nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barteknowak85 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 ja wymieniłem samą gumke. jest okej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam cztery lata temu to ja w ASO w tarnowie zapłaciłem 40 zł. za gumkę i tylną część obudowy kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ricop01 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam czy wiecie gdzie można kupić te gumki do kluczyka i w jakiej one chodzą cenie?? z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio_ciaputek Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Same gumki zewnętrzne mogą być skutkiem a nie przyczyną. Przyczyną to mogą być te gumki na przełącznikach w środku na płytce. U mnie z auta korzystała osoba z długimi paznokciami, które przedziurawiły gumę zewnętrzną a następnie ucięły ten gumowy wystający przycisk na przełączniku. Wymieniłem któregoś wieczora sam przycisk, wyciąłem podstawę i sam guzik z takiej elastycznej gumy którą kiedyś znalazłem na podłodze (potem okazało się że to podstawka od laptopa która sobie wypadła ) i włożyłem pod metalową obejmę i działa już prawie rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa2807 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam czy wiecie gdzie można kupić te gumki do kluczyka i w jakiej one chodzą cenie?? z góry dziękuje za odpowiedź na allegro znajdziesz napewno.. ktoś wcześniej już napisał że kupił za ok 10 zł. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Masz tu, lub tu: http://moto.allegro....1913812992.html , http://moto.allegro....1885433750.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi