bobsynek Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Witam wszystkich Mam pytanie odnośnie uszczelniacza na wale korbowym. Ostatnio zauważyłem niewielki wyciek oleju spod silnika, a mianowicie cieknie simmering na wale korbowym. Czy możecie powiedzieć jak wygląda wymiana takiego uszczelniacza? Trzeba rozbierać cały silnik czy nie jest to wymagane? Ile trwa wymiana? Dzięki za każdą poradę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dj MaStEeR Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ostatnio wymieniałem nie wiem czy warto sie bawic samemu ja zapłaciłem 100zł za wymiane auto po 3 godzinach odebrałem i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Cieknie od stony koła czy skrzyni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZBYL111 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 od skrzyni sporo pracy od koła pasowego 30 min roboty + dobre klucze kanał lub podnośnik dwukolumnowy 100zł normalne pieniądze polecam rozsądny symering nie gówniany za 5zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.