Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Patrol K 160 uszczelka szyby w drzwiach

Gość don_martinez

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Forumowiczów! Piszę z konta męża gdyż sprawa dotyczy mojego auta ;)

Niedawno stałam się szczęśliwą posiadaczką Partola K 160. Powoli doprowadzam go do stanu używalności, głównie od strony wizualnej bo co do mechaniki to nie bardzo jest sie do czego przyczepić :). Potrzebuję na gwałt wymienić uszczelki przy szybach w drzwiach od kierowcy i pasażera bo "troszkę" się zużyły i przed deszczami wypadałoby je wymienić. Byłam w jakimś dośc dobrym jak na warunki mojego miasta salonie wymiany szyb itd, pytałam o wymianę uszczelek w moim aucie, otrzymałam rzeczową odpowiedź, że jak sobie kupię uszczelki to mi wymienią (o! tacy sprytni!) I teraz moje pytanie: jakie uszczelki kupić by pasowały do tego modelu, bo wiadomo o używanych w bardzo dobrym stanie mogę zapomnieć o ile w ogóle je bym gdziekolwiek znalazła. Może uszczelki do jakiegoś innego modelu auta pasowałyby do K 160? Poradzono mi gdzieś uszczelki do malucha (???). Mam pojechać do jakiegoś sklepu motoryzacyjnego i pokazać im moje i kazać żeby dobrali czy co zrobić? Ciężko jest kobiecie cokolwiek załatwić w takich tematach bo gdzie/z czymkolwiek nie pojadę to patrzą się na mnie jak na zjawisko. To moje auto i ja sama chcę się nim zająć (z drobną pomocą facetów oczywiście ;) ), więc rozumiecie ... Proszę o radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...