Gość krzysiek16b Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam jestem tu nowy. I chcialbym sie dowiedzieć czemu mi po odpaleniu na zimnym pulsują obroty miedzy 200 a 400 czasami gasnie jak przgazuje . a drugie to pali mi 14 litrów gazu na 100. Primera p10 1,6 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 jak podasz więcej danych to może coś się da zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 co jeszcze mam podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 co masz za instalacje na początek na noc jak nie używasz autka to zakręć gaz w butli i dojeżdzij do końca niech Ci zgaśnie na wolnych obrotach na LPG zostaw na noc i spróbuj odpalić zobacz czy sie nie polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Instalacja BRC pierwsza generacja . nic nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 sonda lambda do sprawdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 przy 1 generacji sonda nic nie pomaga w LPG przecież ,,,,a przy 2 giej dobpiero reguluje a przygasa na PB tak ,,, odepnij aku na noc to raz i pośmigaj troszkę na pb ,,,pewnie rozjechało mapy w Ecu a gaz to do ustawienia ,,, oglądnij filtr powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 wszysto zrobiłem tak jak pisałes dalej to samo ... jeszcze jedno właczam swiatło albo nawiew i obroty sie ustawiaja normalnie a a jak zgasze to czasami gasnie auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 który to rocznik ? jeśli na benzynie również nie pracuje równo, niekoniecznie tak samo, to wina jest w ustalaniu biegu jałowego silniczki biegu jałowego/czujnik temperatury/ssanie/czujnik położenia przepustnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 no czyszczenie pewnie by nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 czyli wymiana filtru gazu to jest silnik jeszcze na gazniku zwykłym na bezynie normalnie palił teraz nie pali bo podejzewam ze sie pompka zj***ł..... rocznik to 92. a co ztym prodem bo dzisiaj odpaliłem go na zimnym i ciągle wyłączał mi radio i słabiej świeciły światła a jak przy gazowałem to normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 może być pare spraw na raz chyba były DS wersje ,,,,jak nie ma wtryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 czyli ja mam mikser na gaźniku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 zaglądnij pod maskę i zobacz na reduktor potem idz po wężu zobacz czy nie ma tam krokowca ... a co masz to akurat nie kojarzę GA16 w jakich wersjach było .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek16b Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi