Gość porwol Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Skasowalem ostatnio klape z bagaznika w moim Nissan Primera P12 (benzyna) cofajac zachaczylem o jakis slupek , no znalazlem na e-bayu uzywana tylnia klape - mam pytanie czy wszystkie klapy we wszystkich Primerkach P12 sa takie same , czy z Diesla pasuje do benzyny , maja takie same wymiary?? - bo nie jestem pewien , moze ktos mi powiedziec bo przegladalem strone katalogowa czesci Nissana i nic nie znalazlem na temat klapy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Skasowalem ostatnio klape z bagaznika w moim Nissan Primera P12 (benzyna) cofajac zachaczylem o jakis slupek , no znalazlem na e-bayu uzywana tylnia klape - mam pytanie czy wszystkie klapy we wszystkich Primerkach P12 sa takie same , czy z Diesla pasuje do benzyny , maja takie same wymiary?? - bo nie jestem pewien , moze ktos mi powiedziec bo przegladalem strone katalogowa czesci Nissana i nic nie znalazlem na temat klapy pozdrawiam tak pasują diesel-benzyna, benzyna-diesel. Wiadomo, że z kombi nie wsadzisz do sedana lub na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.