Gość Varial Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witam! ja byl bym bardzo wdzieczny za ksiazke o N13/B12, generalnie interesuje mnie wszystko na temat B12, z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Varial Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ale ta ksiazka jest glownie o N14;) ja potrzebuje starsza wersje ze tak powiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja tez sie podlaczam do prosby o manuala do N13 (CA16DE) albo chociaz jakies "sam naprawiam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja tez sie podlaczam do prosby o manuala do N13 (CA16DE) Witaj Ściągaj stąd ( są tu serwisówki do praktycznie wszystkich modeli Nissana ) i połącz w całość, a następnie korzystaj : http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=5 Pozdrawiam :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ja tez sie podlaczam do prosby o manuala do N13 (CA16DE) Witaj Ściągaj stąd ( są tu serwisówki do praktycznie wszystkich modeli Nissana ) i połącz w całość, a następnie korzystaj : http://www.nissanclub.cz/manuals.php?&...=cze&kols=5 Pozdrawiam :one: szukalem juz i ni ma. jest tylko do jakiegos innego n13 (podobny do 200sx) tylko silnik sie zgadza, a buda, wnetrze i wszystko jest inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roshi Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 no tak, ale jednak manual to manual - tam jest wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumismj Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Panowie w moim SANNY N13 mam silnik 1.6 12V . a w sciągniętej od książce "Sam naprawiam..." nie znalazłem prawie nic o tym silniku. czy mogli byście dać mi namiary na gdzie mógłbym znaleźć jakieś info dotyczące tych siników. Może w jakiś innych Nissanach był montowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobol Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Ma ktos moze instrukcje obslugi/ksiazeczke gwarancyjna do n13 z silnikiem E13S ? Ja do swojego "slonecznego" dostalem takowa , ale dla modeli z ' 89 z silnikami GA14S , GA16S i CD17 . Jakby co to moge sie wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zorro001 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No panowie to ja mam prawdziwy problem potrzebuję schematów elektrycznych mojego wozu a jest nim Nissan Sunny B-12 z silnikiem 1,6 12V. Problem jest następujący, jadę sobie i nagle silnik przestaje pracować. Paliwo jest i td. Próbowałem na zaciąg i się okazało, że nie ma w ogóle iskry na świecach. Zaholowałem się do mechanika i on najpierw myślał, że padł czujnika Hala, albo moduł zapłonowy, gdyż nie ma sterowania silnikiem, znaczy zapłonem. Sprawdził oczywiście cewkę zapłonową ale tak jak z czujnikiem hala i madułem zapłonowym jest wszystko ok. Nie wiem co jest grane, on nie ma niestety schematów do tego silnika i tez działa po omacku. Ratunku bo bez samochodziku jak bez nóg. :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jarecki Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Szukałem, czytałem i znowu szukałem i.... nie znalazłem. Potrzebuje jakąś książkę do N13 1.4 12v szczególnie chodzi mi o rozrząd i zasilanie paliwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bart1awo Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Na prosbe kolegi DonJoker zamieszczam brakujaca strone 174 ksiazki "Nissan Sunny - Sam naprawiam samochod". Wszystkie moje poprzednie linki sa nieaktualne (zablokowali mi konto na free.pl), dlatego wrzucam tutaj na forum jako zalacznik - w razie czego polezy dluzej (mam nadzieje). Prosba do kolegi SaBaKa - jezeli znajdziesz chwile, to dolacz ta brakujaca strone do ksiazki. Poprawka: Jednak nie da sie tutaj zamiescic zalacznika, wiec wrzucilem na serwer zewnetrzny, ale nie wiem ile tam polezy. Link: http://bart1awo.republika.pl/174.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ginter Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 nie wiem czy się komuś przyda i być może jest już na forum "Sam naprawiam Nissan Sunny" - oczywiście trzeba się zarejestrować www.goldhand.com.pl/car/ksiazki/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość solar2001 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 To co mam to dam http://www.gorzow.mm.pl/~asolarczyk/Nissan/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość beny Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam czy ktos moze mi wyjasnic jedna rzecz jesli chodzi o wymiane żarowki w n14 z przodu jest cos takiego pusch -> <- pusch naciskam tak jak napisane na tej gumce i nic nie wychodzi nie chce nic polamac wiec moze ktos wie o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiooolka Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 witam! potrzebowałabym schemat instalacji elektrycznej do nissana sunny. mam już instrukcję, którą tu podawaliście, ale nie mogę odczytać potrzebnych mi informacji, cyferki na schemacie są niezbyt czytelne i akurat tej najbardziej potrzebnej pozycji nie mogę odnaleźć :/ poratujcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scribler Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Wszystkiego sie dowiedzialem Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpec- Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 (edytowane) Mam do sprzedania jak ktos chce Sam naprawiam Nissan Sunny http://allegro.pl/sam-naprawiam-samochod-nissan-sunny-i1365476067.html Edytowane 12 Grudnia 2010 przez szpec- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi