Author53 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 A ja dzisiaj upiększyłem (bynajmniej tak mi się wydaje ) kółka zimowe w mojej Kaśce. Pozdr Pięknie, ale ..... Jak już stosujesz opaski na kołpakach to z obu stron po przekatnej. Po to wywaza sie koła ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 I nie tylko dlatego ,- bez opasek jak wyskoczy Ci kołpak to nic się nie stanie - tyle że go nie masz. Natomiast jak wyskoczy po stronie gdzie nie ma opaski a ta jedna opaska go nie puści, to wyobraź sobie co ten kołpak może nawywijać będąc uwięziony na jednej opasce - czyli ; albo dwie - albo żadnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ... Po to wywaza sie koła ....... na wyważenie to ta opaska nie ma wpływu - błoto w bieżniku więcej waży i są czarne opaski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Author53 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 (edytowane) I nie tylko dlatego ,- bez opasek jak wyskoczy Ci kołpak to nic się nie stanie - tyle że go nie masz. Natomiast jak wyskoczy po stronie gdzie nie ma opaski a ta jedna opaska go nie puści, to wyobraź sobie co ten kołpak może nawywijać będąc uwięziony na jednej opasce - czyli ; albo dwie - albo żadnej Masz racje choc nie tylko dlatego powiny byc dwie opaski. Kiedyś zjeżdżajac z wiaduktu wyprzedzał mnie ...... kołpak . Śmieszne co? Przetoczył sie z duża predkoscia koło przystanku autobusowego pelnego ludzi. Gdyby trafił ....... Ale bonus Edytowane 11 Listopada 2011 przez Author53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gdyby trafił ....... Ale bonus A ja miałem okazję spotkać się z kołpakiem idąc po chodniku i zauważyłem że ze skrzyżowaniu pędzi jakieś auto a kołpak go wyprzedza i toczy się prosto na mnie. W ostatniej chwili skierowałem na niego podeszwę buta, bo krawędzią czy inną częścią to nie byłoby to ciekawe. Co do opasek to dzisiaj dokupię bo tylko tyle wygrzebałem ze starych zapasów, a czy będą to czarne... hmmmm kołpak grafitowy to myślę że zarówno czarne jak i te białe (które długo nie będą białe) będą OK. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 ja tam swoich podrób nie wiążę zaciskami, trzymają się fest, a nikt tego ochoty ściągać raczej nie będzie mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambus Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 (edytowane) A moje okropnie trzeszczą :-( Może ktoś z Kolegów wie jak zaradzić skrzypiącym kołpakom? Edytowane 12 Listopada 2011 przez bambus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No i dziś mój QQ otrzymał zimowe obuwie. Co prawda nie sam ale bacznie obserwując wulkanizatora operacja zakonczyła sie powodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemus863 Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 I ja dzisiaj zrobiłem coś dla swojego autka, a mianowicie wyłożyłem schowek materiałem filcowym i teraz już nic mi w schowku nie trzeszczy i nie piszczy i zamontowałem odświeżacz powietrza, ponieważ zapach nowości bezpowrotnie uleciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubik77 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No to dziś poszalałem, dzień kręcił sie wokół QQ. Z rana w drodze do pracy zawitałem na myjnie. W ciągu dnia jak patrzyłem jak lśni w promieniach słońca zaczeła mnie kusić zmiana kół na letnie. No i pokusie uległem i dziś zmieniłem opony na letnie. Jak szaleć to szaleć i wieczorkiem w garażu cały środeczek ładnie odkurzyłem, a z zewnątrz plastikowym wykończenią nadałem blasku. Muszę jeszcze kupić coś do środka i popsikać plastiki i będzie lepiej niż z salonu Jednak słońce dodaje energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek1 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A ja swojego ostatnio zatankowalem pod korek bardzo drogim paliwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 servis w ASO na 100000km + nakładki na pedały aluminiowe, rozebrałem i polakierowałem gałke biegów schodziła mi ta srebrna farba (koszta 10zł farba, 3 zł benzyna extr., 2,5zł papier ścierny) i gałka jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi