seboxan Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam wszystkich. Potrzebuję pomocy ponieważ ani serwis ani żaden sklep motoryzacyjny nie jest w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Mój problem polega na tym że zepsuł mi się pływak tzn. jeśli zatankuję paliwo do maxa to wskazówka wariuje a dopiero po jakimś czasie ustawia się na właściwą pozycję. Jestem właścicielem Nissana Primery P12 w sedanie z 2002 r. z silnikiem 2.2 DTi 126KM. Chciałbym go wymienić ale nie wiem na jaki. W serwisie dowiedziałem się że każdy rocznik i model tego auta ma inny numer katalogowy ale czy jest taki sam to już nikt nie umiał odpowiedzieć. Na allegro jest taki ale do kombi i do silnika DCi a ja nie wiem czy to to samo. Jeśli ktoś zna odpowiedź na mój problem lub ma na sprzedaż taki pływak to dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ciechon Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witaj ja zakupiłem na allegro taki pływak i okazał się niepotrzebny. Sprzedam za połowe ceny allegro. Pozdrawiam Ciechon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboxan Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witaj ja zakupiłem na allegro taki pływak i okazał się niepotrzebny. Sprzedam za połowe ceny allegro. Pozdrawiam Ciechon Jeśli jest sprawny i kompletny (z pompką) do tego modelu auta to chętnie go odkupię. Napisz cenę lub zadzwoń 668-310-205 uzgodnimy gdzie wysłać. Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLF79 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 witam,u mnie pływak się zawiesił przy małym poziomie paliwa ale jeszcze nie rezerwa.Parę razy pątpompowałem pompką przy filtrze i kłopot minął.zalałem pół baku i wszystko jak na razie w normie .wpisz w wyszukiwarkę temat pływak tam znajdziesz więcej info.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.