Gość luqs Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam mam problem nie świecą mi postojówki z przodu (z tyłu świecą) wszystkie bezpieczniki sa w porządku a za cholere nie wiem jak sie dostać do żarówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 otwórz pokrywki żarówek, za którąś z nich jest schowana postojówka W5W. z wtyczką, poznasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Postojówki są na wierzchu od razu, trzeba wypiąć kostkę (żeby nie ukręcić kabelków), przekręcić całe plastykowe mocowanie żarówki (może ciężko iść) i ciągnąć. A w ogóle to na 100% jest już opis gdzieś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.