Qadrat Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Idzie zima, na zimę mam stalówki - a że paskudnie wygląda, to chcę dokupić kołpaki. 14stki. Tylko jest problem - mam mało bujną wyobraźnię i nie mam pojęcia, jak dany kołpak może prezentować się po wciśnięciu na felgę Może ktoś podrzuci jakieś zdjęcie swojej Almerki z kołpakami, aby można zrobić jakieś porównanie? Albo może wzór kołpaka? Dodam, że Almerkę mam koloru ciemno-niebieskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk1300 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 kołpaki na zimę odradzam, zawsze sie wciśnie troszkę śniegu i przy wyższej prędkości będziesz miał bicie na kole, miałem przez pierwszą zimę i wypier..papierzyłem je bo szkoda zachodu z chodzeniem wokół nich, a jeśli już się zdecydujesz to kup takie jak ci się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Hmm, nigdy nie zwracałem na to uwagi, Almerka na stalowych wygląda paskudnie, ale rzeczywiście, z tym śniegiem to racja... Może trzeba celować w takie bardziej "pełne" kołpaki, żeby jak najbardziej felgę zakrywały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luk1300 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 albo pomalować sobie stalówki na ładny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Myślałem kiedyś, żeby na srebrno je pomalować - ale najpierw by trzeba zdjąć opony, dać do piaskowania, potem to pomalować, założyć opony, wyważyć - a podejrzewam, że za jakieś 2 tygodnie już będzie trzeba założyć je na auto. Troszkę za dużo roboty zwłaszcza, że teraz już mam wyważone, leżą sobie gotowe do założenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Najlepiej oryginały: http://moto.allegro.pl/oryginalne-kolpaki-14-nissan-micra-almera-note-i1890953097.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Pomaluj na kolor auta Ja swoje malowałem w garażu , z założonymi oponami. Szczota na wiertarke i do żywego zdarłem prawie wszsytko. Potem podkład, ze 2 warstwy, a na to ze 3 x kolorek. Ta operacja zajęła mi chyba 2-3 dni. Po 2 sezonach nie widac zużycia powłoki poza odbiciami od kamieni itp urazów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Aluski sam malowałem na srebrno (zajęło mi to chyba z 5 dni, ale po prawie 2 latach i ~60tys. km nic nie odleciało, a sporo osób mi wmawiało, że takie malowanie po miesiącu ch.. strzeli) Stalówki na niebiesko - to chyba nie będzie zbyt ładne, ale na srebrno, jak w stalówkach VW - to może być ciekawe, niestety za późno o tym pomyślałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 2-3 dni i masz zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.