Gość Kudi Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 (edytowane) Witam,doszła dziś do mnie ramka na radio.http://allegro.pl/sh...item=1854957625 Ale z lewej strony była troszkę za duża , więc ją uciąłem. Włożyłem ,ale odstaje lewy róg. Co zrobić? Może zna ktoś stronę z ramka która idealnie pasuje?(kolor musi być:antracyt) ramka.bmp Edytowane 31 Października 2011 przez Kudi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maius Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Idealnie pasuje tylko oryginalna (ASO: 150zł), na zdjęciu na aukcji (foto deski rozdzielczej) jest właśnie oryginał, można poznać po przetłoczeniach/wypukłościach naokoło przycisku swiateł awaryjnych, takiej trzeba szukać, czasem trafiają sie używki. Co do koloru to nie wiem, czy był tylko jeden czy więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Lepiej poszukaj oryginału używanego , cena 30-50zł i problem z głowy. Mi znalezienie tego plastiku zajeło około tygodnia , alledrogo jest duże i trzeba mieć dużo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudi Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dziś znów założyłem ramkę, ale zobaczyłem że są tam prowadniczki na te radio fabryczne. Jak chce włożyć nowe radio to muszę je odkręcić i kupić połkieszeń i ja przykręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Tę ramkę wykręć. Półkieszeń najczęściej mocuje się na zatrzaskach do ramki. Przynajmniej ja tak miałem w półkieszeni do swojego radyjka. Żadnego przykręcania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudi Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Aha dobra dzięki, jutro może przyjdzie radio to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demano Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Prowadniczki pasują do standardowego radia , oczywiście z oryginalną ramką . nic nei trzeba przerabiać , kombinować. przerabiałem u siebie to około 2 tygodni temu. najważniejsze to dorwać oryginalną ramkę z metalowymi zatrzaskami , wtedy wszystko działa plug & play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudi Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Własnie nie mogę znaleźć używanej oryginalnej ramki,a na nowa szkoda mi kasy(podobno 150zł). Przyszło mi dziś radio, ale nie wiem jak je zamontować.Jak połkieszeń zamontować do ramki, wcześniej adambyw pisał, że połkieszeń montuje się na zatrzaski do ramki.Ja nie widzę tych zatrzasków. Te zatrzaski powinny być w ramce na radio czy w połkieszeni? Dodam ze to radio Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Ja miałem w półkieszeni zatrzaski, które zaczepiały się o ramkę. To półkieszeń podobno sonego. Wkładasz ją do ramki i zakrzywiasz te trójkątne ząbki, tak żeby sztywno siedziała kieszeń w ramce. Ot cała filozofia. Pokrzywić trochę i działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kudi Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Aha dobra dzięki(właśnie taką ramkę mam). Czekam na kostkę ISO i montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi