agaj666 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zapasowego klucza nie mam ale jest drugi pilot. Dorabiać kluczyk? Jak, jak nie mam oryginału? Wymienić stacyjkę i zamki? Czy jeszcze trzeba do tego komputer dokupić? Pewnie koszty mnie zabiją Można jakoś usunąć ten NATS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Kluczyk - nie przerabiałem tematu. Ale są firmy, które dorabiają kluczyki z immo. Są też firmy dorabiające kluczyki bez wzoru starego, tylko stacyjkę / zamek potrzebują. Ale to bardzo droga zabawa. Pilot (i uszkodzony sterownik bezprzewodowej komunikacji z centralką) przerabiałem. Nowy sterownik + 2 piloty (polskiej produkcji, więc nie tandeta) wraz z montażem u elektryka to 150zł. Możesz oczywiście dokupić używane piloty i sobie samemu dokodować do swojego auta, ale w razie niepowodzenia z kodowaniem - kasa wyrzucona w błoto. Jak chcesz fachowo - to Serwis Nissana za samo podpięcie pod komputer w celu dalszej pracy życzy sobie 170zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 A kodowanie pilotów to jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Kodowanie pilotów zrobisz samemu, poszukaj na forum, bo było sporo instrukcji (10 razy kluczyk on/off, potem kombinacje z wciskaniem odpowiednich guzików). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaj666 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Czy komp, stacyjka MUSZĄ byc dostosowane do konkretnego silnika? Znalazłem zestaw za nieduże pieniądze ale od 2,0 GTI i podobno nie bedzie pasował. Jak to z tym dopasowywaniem jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.