Gość lenorboss Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam Podniosłem mojego Patrola krótkiego na budzie 5 cm i nie załącza mi się reduktor. 4x4 się włącza a reduktor nie zaskakuje. co muszę zrobić żeby to działało? podbijam pytanie cczy wie ktos dlaczego reduktor sie nie załącza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 połóż się pod auto i zobacz na to od dołu. Nie będę się rozpisywał bo sam zobaczysz od razu o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Musisz obniżyć skrzynię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smyku Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie obniżyć skrzynie, przecież już podniósł budę więc względem budy jest opuszczona już. Problem jest w tym że w karoserii brakuje teraz cm miejsca na lewarek i po prostu nie dochodzi do końca, przez co się nie włącza. trzeba wyciąć cm podłogi żeby lewarek doszedł do końca. ot po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Albo zdjąć lewarek , podgrzać i lekko przegiąć Ps. Nie doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.