Patton Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Witam. Przestał mi działac automat swiateł mijania.Nie właczają sie, a jednoczesnie znikneło prawe swiatło mijania w manualnym włączniku.Gdzie szukac przyczyny, jak odnaleźć przekaxnik automatu.?????????????? Primera wersja Nordic, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary7 Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Bezpieczniki od świateł są sprawne? Najlepiej jest zaczynać od najprostszych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Daj znać jak problem będzie rozwiązany. Też ma automat świateł (wersja Nordic) i nie wiem gdzie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patton Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Bezpieczniki od świateł są sprawne? Najlepiej jest zaczynać od najprostszych rzeczy. Bezpieczniki sa w porządku, sprawdzałem. Awaria nadal jest..jeżdźę na jednym mijania Daj znać jak problem będzie rozwiązany. Też ma automat świateł (wersja Nordic) i nie wiem gdzie jest Jak to usune, napisze co było przyczyną Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 a może przełącznik zespolony przy kierownicy siada i jedna mijanka nie świeci, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jummbo76 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 I jak? Problem rozwiązany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.