krajesiak Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam, Mam problem, otóż po włączeniu wycieraczek nie ma możliwości ich wyłączenia. Miał ktoś Was podobny kłopot? Z tego co się dowiadywałem problem może leżeć w silniku wycieraczek. Wolałbym to potwierdzić bo nie chce kupować części na darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolhop Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Witam, Mam problem, otóż po włączeniu wycieraczek nie ma możliwości ich wyłączenia. Miał ktoś Was podobny kłopot? Z tego co się dowiadywałem problem może leżeć w silniku wycieraczek. Wolałbym to potwierdzić bo nie chce kupować części na darmo. mam ten sam problem rozkręciłem silniczek i stwierdziłem uszkodzenie takiego małego wąsika który porusza się po obwodach i ustala pozycję wycieraczki, nazywają to wytarciem ścieżki lub płytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 U U mnie silnik sie rozszczelnil i dostala sie tam woda i wszystko szlag trafił, koszt używki 200zl .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon1049 Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Witam mam podobny problem, sprawa wyglada następująco: nie działał mi spryskiwacz... pobawiłem się ( hura zaczął działać ) ale efektem tego było to, że jak włączyłem wycieraczki jedynie wyłączenie silnika je zatrzymywało. I znów pobawiłem się i podczas wyjęcia bezpiecznika od spryskiwacza wycieraczki działają normalnie tak jak powinny ale znów nie mam spryskiwacza... w sobotę podpinam pod komputer co może być nie tak to napiszę, może komus sie przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.