Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N16] Podświetlenie przycisków klimy,podgrz.szyby i nawiewu

seylor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i prosze o pomoc. Niedawno wymieniałem żarówki od podświetlenia pokręteł od regulacji temoeratury i włącznika nagrzewnicy, były tam dwie małe żaróweczki. Mam wrażenie, że przed wymianą tych żarówek przyciski klimy,podrzewania szyby tylnej oraz wlotu powietrza po właczeniu świateł były delikatnie podświetlone na biało, a teraz nie są. Czy jest tam jeszcze trzecia żaróweczka, która by je podświetlała, jeżeli tak to jaka i jak się do niej dostać? Z góry dziekuję za pomoc!!! ( nie chodzi mi o podświetlenie każdego przycisku z osobna po jego właczeniu, tylko o ich poświetlenie gdy nie są włączone)

ale jak bo za bardzo nie kumam..przecież one się zapalają jak włączysz, wlot powietrza tylko jak zapalisz światła. Szyba tylna pomarańczowo, klima zielono, wieć to raczej osobna żarówka. Coś może pominąłeś?

• 2 tygodnie później...

Czy jest tam jeszcze trzecia żaróweczka, która by je podświetlała, jeżeli tak to jaka i jak się do niej dostać? Z góry dziekuję za pomoc!!! ( nie chodzi mi o podświetlenie każdego przycisku z osobna po jego właczeniu, tylko o ich poświetlenie gdy nie są włączone)

Wymieniłeś 2 "na górze", jest jeszcze 1 na dole po środku... można ją wyczuć ręką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...