tomek290 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam No cóż mam problem, a mianowicie auto nie chce odpalić Początkowo (tylko za pierwszym razem) odpalił i odrazu sam z siebie zgasł a już w tej chwili nie odpala kręci kręci ale nie odpali Słysze syczenie z tej pompy paliwowej czyli chyba to nie to Co do aku, hm.. no to przy próbie odpalenie napiecie mam 9.3 V chyba na pograniczu normy czy nie ? Iskra jest, choć mechanik powiedział że troche słaba podejrzewa on czy ciśnienie z pompy paliwowej jest zbyt niski bądź rozrusznik potrzebuje wieksze napięcie niż 9.3 V Już kompletnie niewiem co to moze być Aku jest z 2008-05 możliwe że coś z nim nie tak bedzie ? Ktoś miał podobny problem? Przypomne że w żadną kałuże nie wjechałem, auto śmigało bez bólu ciągle aż tu chciałem go odpalić i nie dało rady Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nol152 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Jaki silnik gaz czy benzyna czy masz imobilaizer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek290 Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Jest w benzynie Nigdy w życiu żadnego problemu z zapaleniem nie miałem Co do imo to nawet nie wiem czy posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.