Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] Dywaniki

Gość marekmks
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Banalne pytanie :rolleyes2: gdzie można dostać gumowe dywaniki do 350Z (tylko przód, bez bagażnika ;) )

może ktoś wie czy są w ASO - nie wiem czy wybierać się do nich?

a są takie oryginalne(czyt. pasujące)?

Jeżeli wybierzesz się do ASO to ciekawe jak bardzo rozbawi Cię cena :D

Jeżeli wybierzesz się do ASO to ciekawe jak bardzo rozbawi Cię cena :D

namówiłeś mnie ;) może jutro-pojutrze jak gdzieś będę obok przejeżdżał to zajadę obadam ;)

EDIT:

dziś podjechałem ;) NIE MA gumowych dywaników do 350Z. Są do 370Z :( dla pocieszenia zamówiłem sobie siatkę do bagaznika :D

Edytowane przez mks

namówiłeś mnie ;) może jutro-pojutrze jak gdzieś będę obok przejeżdżał to zajadę obadam ;)

EDIT:

dziś podjechałem ;) NIE MA gumowych dywaników do 350Z. Są do 370Z :( dla pocieszenia zamówiłem sobie siatkę do bagaznika :D

trzeba było brać jakie były, samochód to już byś zmienił pod te dywaniki :P

..a ile taka siatka? :D

trzeba było brać jakie były, samochód to już byś zmienił pod te dywaniki :P

..a ile taka siatka? :D

w Wawie liczą 265 brutto ;P*

* w PLN :)

Edytowane przez ewa_hb
  • Upvote 1

mks nie gadaj że za tyle siatkę zamówiłeś :o

a co miałem sobie na drutach wydziergać ? przynajmniej będzie pasować a nie jakaś taka niedopasowana z allegro :P

269 czy tam 299 coś w tym stylu, jak zapłace to się dowiem ;)

EDIT:

a kupiłem bo poprostu nie da się jeździć z zakupami - nie chcę dostać butelką z piwem w głowe jak będę hamował ;)

Edytowane przez mks

jak dla mnie to i tak sporo, jak za parę sznurków, nawet w PLN :P

no dokładnie, ja mam tańszą wersje z alledrogo ..jak dobrze pamiętam to gdzieś 40zł płaciłem :P

a mówili ile te dywaniki do 370Z?

Edytowane przez BossNY

a co miałem sobie na drutach wydziergać ? przynajmniej będzie pasować a nie jakaś taka niedopasowana z allegro :P

no dokładnie, ja mam tańszą wersje z alledrogo ..jak dobrze pamiętam to gdzieś 40zł płaciłem :P

Ktoś pisał na forum, że w Norauto sa jakieś pasujące :P

40 zł lepiej brzmi :P

40 zł lepiej brzmi :P

nie pytałem się o te do 370Z - będę za tydzień u nich to jak nie zapomnę to zapytam ;)

40 zł może i lepiej brzmi, ale równie dobrze zamiast Zetki można było kupić Pandę za 1/10 ceny Zetki :P

nie pytałem się o te do 370Z - będę za tydzień u nich to jak nie zapomnę to zapytam ;)

40 zł może i lepiej brzmi, ale równie dobrze zamiast Zetki można było kupić Pandę za 1/10 ceny Zetki :P

zobaczymy gdzie kupisz tarcze i klocki ;)

na jakieś foty się szykuje, zainteresowany?

• 1 miesiąc temu...

na jakieś foty się szykuje, zainteresowany?

powiedz kiedy, bo u mnie jak zwykle krucho z czasem jest :/ ale dam rade, tylko musze wcześniej wiedzieć czy nei mam innych planów no i żeby zetke umyć ;)

EDIT:

Kontynuując temat ;)

DSC_9026.JPG

a siatki nie mam na fotce - BossNY widział i pownie potwierdzi, że jest fajniejsza od tej za 40zł :P I takiej w Norauto się nie dostanie :P

Edytowane przez mks

Kontynuując temat ;)

a siatki nie mam na fotce - BossNY widział i pownie potwierdzi, że jest fajniejsza od tej za 40zł :P I takiej w Norauto się nie dostanie :P

Dywanik ładnie pasuje, a siatka fajna nawet chciałem taką kupić na alledrogo tyle że ktoś mi ją podkupił :angry:

Paweł, oryginalna, z jakiegoś rozbitka czy czegoś takiego? :D

To była oryginalna, używana, była po 80zł (pochodzenie nieznane ;) ) (ja za moją nowa dałem realnie 179zł :P )

• 7 lat później...

Odkopię kotleta...

Szukam OEM dywaników do 350Z. Znalazłem ich numer: 999E2-ZP000BK

Na ebayu, w różnych sklepach w google za wodą też, ale cena do niskich nie należy ;)

Czy ktoś ma jakiś inne źródło, gdzie je można dorwać w PL choć trochę taniej? Czy tylko import i oczekiwanie kilka tygodni?

A może ktoś może polecić jakieś zamienniki dobrej jakości i bliskie oryginału?

[EDIT]

Udało mi się uzyskać informację, że dywaniki OEM w Nissanie Odyssey na ul. Górczewskiej 32 w Warszawie kosztują 320zł brutto i są dostępne w ciągu 5-6 dni roboczych. Więc to już trochę bardziej do mnie przemawia...