Gość marekmks Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Banalne pytanie gdzie można dostać gumowe dywaniki do 350Z (tylko przód, bez bagażnika ) może ktoś wie czy są w ASO - nie wiem czy wybierać się do nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Banalne pytanie gdzie można dostać gumowe dywaniki do 350Z (tylko przód, bez bagażnika ) może ktoś wie czy są w ASO - nie wiem czy wybierać się do nich? a są takie oryginalne(czyt. pasujące)? Jeżeli wybierzesz się do ASO to ciekawe jak bardzo rozbawi Cię cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Jeżeli wybierzesz się do ASO to ciekawe jak bardzo rozbawi Cię cena namówiłeś mnie może jutro-pojutrze jak gdzieś będę obok przejeżdżał to zajadę obadam EDIT: dziś podjechałem NIE MA gumowych dywaników do 350Z. Są do 370Z dla pocieszenia zamówiłem sobie siatkę do bagaznika Edytowane 3 Listopada 2011 przez mks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 namówiłeś mnie może jutro-pojutrze jak gdzieś będę obok przejeżdżał to zajadę obadam EDIT: dziś podjechałem NIE MA gumowych dywaników do 350Z. Są do 370Z dla pocieszenia zamówiłem sobie siatkę do bagaznika trzeba było brać jakie były, samochód to już byś zmienił pod te dywaniki ..a ile taka siatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) trzeba było brać jakie były, samochód to już byś zmienił pod te dywaniki ..a ile taka siatka? w Wawie liczą 265 brutto ;P* * w PLN Edytowane 3 Listopada 2011 przez ewa_hb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 w Wawie liczą 265 brutto ;P* * w PLN uff dobrze że nie w EUR mks nie gadaj że za tyle siatkę zamówiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) uff dobrze że nie w EUR jak dla mnie to i tak sporo, jak za parę sznurków, nawet w PLN Edytowane 3 Listopada 2011 przez ewa_hb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) mks nie gadaj że za tyle siatkę zamówiłeś a co miałem sobie na drutach wydziergać ? przynajmniej będzie pasować a nie jakaś taka niedopasowana z allegro 269 czy tam 299 coś w tym stylu, jak zapłace to się dowiem EDIT: a kupiłem bo poprostu nie da się jeździć z zakupami - nie chcę dostać butelką z piwem w głowe jak będę hamował Edytowane 3 Listopada 2011 przez mks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) jak dla mnie to i tak sporo, jak za parę sznurków, nawet w PLN no dokładnie, ja mam tańszą wersje z alledrogo ..jak dobrze pamiętam to gdzieś 40zł płaciłem a mówili ile te dywaniki do 370Z? Edytowane 3 Listopada 2011 przez BossNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 a co miałem sobie na drutach wydziergać ? przynajmniej będzie pasować a nie jakaś taka niedopasowana z allegro no dokładnie, ja mam tańszą wersje z alledrogo ..jak dobrze pamiętam to gdzieś 40zł płaciłem Ktoś pisał na forum, że w Norauto sa jakieś pasujące 40 zł lepiej brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 40 zł lepiej brzmi nie pytałem się o te do 370Z - będę za tydzień u nich to jak nie zapomnę to zapytam 40 zł może i lepiej brzmi, ale równie dobrze zamiast Zetki można było kupić Pandę za 1/10 ceny Zetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nie pytałem się o te do 370Z - będę za tydzień u nich to jak nie zapomnę to zapytam 40 zł może i lepiej brzmi, ale równie dobrze zamiast Zetki można było kupić Pandę za 1/10 ceny Zetki zobaczymy gdzie kupisz tarcze i klocki na jakieś foty się szykuje, zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 (edytowane) na jakieś foty się szykuje, zainteresowany? powiedz kiedy, bo u mnie jak zwykle krucho z czasem jest :/ ale dam rade, tylko musze wcześniej wiedzieć czy nei mam innych planów no i żeby zetke umyć EDIT: Kontynuując temat a siatki nie mam na fotce - BossNY widział i pownie potwierdzi, że jest fajniejsza od tej za 40zł I takiej w Norauto się nie dostanie Edytowane 19 Grudnia 2011 przez mks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Kontynuując temat a siatki nie mam na fotce - BossNY widział i pownie potwierdzi, że jest fajniejsza od tej za 40zł I takiej w Norauto się nie dostanie Dywanik ładnie pasuje, a siatka fajna nawet chciałem taką kupić na alledrogo tyle że ktoś mi ją podkupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Paweł, oryginalna, z jakiegoś rozbitka czy czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Paweł, oryginalna, z jakiegoś rozbitka czy czegoś takiego? To była oryginalna, używana, była po 80zł (pochodzenie nieznane ) (ja za moją nowa dałem realnie 179zł ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 ... (ja za moją nowa dałem realnie 179zł ) nie mówiłeś że jednak 179 to jeszcze nie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekmks Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 nie mówiłeś że jednak 179 to jeszcze nie tak źle liczę troche inaczej, dlatego napisałem "realnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Odkopię kotleta... Szukam OEM dywaników do 350Z. Znalazłem ich numer: 999E2-ZP000BK Na ebayu, w różnych sklepach w google za wodą też, ale cena do niskich nie należy Czy ktoś ma jakiś inne źródło, gdzie je można dorwać w PL choć trochę taniej? Czy tylko import i oczekiwanie kilka tygodni? A może ktoś może polecić jakieś zamienniki dobrej jakości i bliskie oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowik86 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 [EDIT] Udało mi się uzyskać informację, że dywaniki OEM w Nissanie Odyssey na ul. Górczewskiej 32 w Warszawie kosztują 320zł brutto i są dostępne w ciągu 5-6 dni roboczych. Więc to już trochę bardziej do mnie przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Mam używane jeśli jesteś zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi