wiesio252 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam:) wszystkich mam pytanie czy ktoś mi pomoże jakiego typu są żarówki które podświetlają zegary i deskę jakiego typu sa czy są zamienniki diody ledowe i czy tam przy nawiewach to jakiego typu są te żarówki bo tez są one dziwne takie długie czy ktoś zamieniał na led podświetlenie jeśli tak to gdzie to kupił za ile i jakie te diody pomóżcie dzięki:) Wiem że może ktoś pisał ale nie mogę znaleźć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonhart Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Na ten temat na forum było już dużo, np. tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/59234-n16-zarowki-podswietlajace-zegary-w-almerze-22-di-jakie-maja-oznaczenie/page__p__680570__hl__pod%B6wietlenie__fromsearch__1#entry680570 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.