zagore Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam W sumie to mam pytanie jak w temacie... gdzie tego ustrojstwa szukać? I jak się do niego najprościej dobrać...? Od pewnego momentu zaczął skrzeczeć, zamiast pikać - trochę to wqrzające P12 rok 2002 benzyna 1,8 Pozdro Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie wiedzialem ze p12 maja jaies czujniki parkowania u mnie nei ma wp12 2003 ver elegance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagore Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ło boże... chodzi mi o ten pik pik podczas cofania - takie cztery w zderzaku, niektórzy mówią na to parktronic, niektórzy kamera cofania, ale bez obrazu No więc ten pik pik się zamienił w skrzek skrzek Gdzie szukać głośniczka od tego Panowie? Pzdr. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preston81 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 nie jest to montowane fabrycznie wiec musisz poczekac az wypowie sie ktos kto to posiada , chyba szybciej dostaniesz odpowiedz jak sie wsłuchasz w aucie :] albo podjedziesz do jakiegos elektryka co takie wynalazki zakłada , z przodu za schowiekiem jest sporo miejsca moze tam upchneli ten glosniczek lub pod siedzeniami przednimi powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagore Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 OK znalezione Otóż banalnie proste to jest... nad głową pasażera za kierowcą jest taki buzzer, malutki... Tiaa, ale gdzie to kupić? Pzdr. K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsalata Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A Ty masz czujnik cofania, a kamery nie masz? Czy masz i to i to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagore Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Cztery czujniki w tylnym zderzaku, jak się zbliżam do przeszkody to pik pik piii... jeśli kamera to obraz, to nie mam, bo mam monochromatyczny wyświetlacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.