Gość glocke Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Auto ma 3 miesiące od jakiegoś czasu zdarza się, że bieg np. 2 nie chce zeskoczyć - trzeba kilkakrotnie wciskać sprzęgło. Serwis przejrzał auto, coś przesmarował i stwierdził, że nic złego się nie dzieje. Serwis Polody Poznań, kilkukrotnie wcześniej czyścili mi nieskutecznie klimatyzacje bo poprostu śmierdziało. Niestety nadal śmierdzi. Pytanie czy w tym typie takie sytuacje z biegami się zdarzają czy zmienić serwis?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba382 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Moja rada - nowy smochód na gwarancji lecz stare i częste problemy. Odwiedzaj serwis do znudzenia. Centrala nissana wręcz się prosi żeby coś ulepszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glocke Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Czytałem wcześniej, że przy zmianie biegu czasami się haczy ale interpretowałem to tak, że ciężko wchodzą a mi po prostu nie chce zejść z biegu. Na serwisy niestety trzeba mieć czas... Ale umówiłem się po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funyboy Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 co do serisu Polodego to ci radzę męczyć im d*pę cały czas, sprawy niestandarodwe są niestety dla nich kłopotem, z odchyłka iż nic sie nie dzije albo ten typ tak ma. wiem coś o tym. Lepsze rezultaty daje serwis Przeźmierowo, przynajmniej dla mnie. Co do czasu to mam ten sam probelm ale dzwonie i jeźdzę mimo że jest to upierdliwe. pozostja jeszcze Auto centum pzdr !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość glocke Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ok, ale czy taki problem z biegami u kogoś również występuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba382 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ok, ale czy taki problem z biegami u kogoś również występuje ?? Kolego napisałem Ci przecież wyżej że to stary problem i występuje często w T-31. Można to zazwyczj zrobić w bardzo prosty sposób, ale niech serwisy wreszcie się tym zajmą bo do centrali wpływały zgłoszenia od 3 lat. Jeśli będziesz miał pytania to dzwoń - kontakt na prv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.