Gość rav29 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam,mam pytanie dotyczące wymiany uszczelki pod głowicą..mam n16 1.8 sport rok 2000 na liczniku 111.000mil (to wersja angielska) i zastanwiam sie co ile powinno sie wymieniac uszczelke pod głlowica bo w sumie ciezko sprawdzic czy ta stara jest jescze dobra czy tez nie?..autem zrobilem 7.000 mil(w tym bylem raz w polsce) zadnych problemow jak na razie ale lubie jak mam wszystko w autku sprawne i pewne a zostala mi tylko ta uszczelka jakby co do wymiany..prosze o podpowiedz dodam ze nie mam pojecia kiedy obecna uszczelka byla zmieniana?...dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Po jaką cholerę masz wymieniać uszczelkę w sprawnym silniku.Zostaw ją w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek197612 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Uszczelki pod glowica sie nie wymienia od tak sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweleknowakowski Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 koledzy, autor pisze że był autem raz w Polsce, więc może jednak... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Może był u mechanika w Polsce ? dlatego stąd takie pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.