krajesiak Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, Chciałbym prosić o pomoc, potrzebuje łopatologicznego wytłumaczenia gdzie wpiąć się pod maską w przewód dający plus po stacyjce, gdzie prąd będzie pojawiał się po przekręceniu kluczyka (mile widziane foto). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 najprościej weź ze STAG-a bo jest wpięty pewnie pod + na wtryskach i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 @DINO: Jeśli mógłbyś zerknąć do tego linku: http://www.ac.com.pl/public/pubonline/cms/files/Programy-i-instrukcje-obslugi/pl/PL-STAG-300%20PLUS_STAG-300%20ISA2_STAG-300%20PREMIUM_opis_wyprowadzen.pdf Powiedz min czy dobrze myślę - podpiąć się pod przewód do PIN nr.15 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Tak, nie wiem jak masz zrobioną wiązkę, może wystarczy rozizolować i będzie gitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dzięki za pomoc będę kombinował EDIT: Światełka podłączone, jutro wrzuce foto z efektem pracy jak ktos mialby sie zastanawiac czy warto montowac - wg mnie wyglada spoko Fotki dostępne w tym temacie: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/77574-swiatla-do-jazdy-dziennej-drl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacekpolis Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 krajesiak hej mam prosbe mozesz powiedziec gdzie znajduje sie wtyczka Stag w nissanie p12 chce podlaczyc swiatla dzienne. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 krajesiak hej mam prosbe mozesz powiedziec gdzie znajduje sie wtyczka Stag w nissanie p12 chce podlaczyc swiatla dzienne. dzieki STAG to komp od instalacji LPG, a wpiąć to się możesz pod wtrysk PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kantek19 Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 czesc wam wiecie moze gdzie znajduje sie przekazni od swiatel przednich czy jest on w srodku samochodu czy pod maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQ5AAM Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Napieće +12V po właczeniu zapłonu podpiąłem do zielonego grubego przewodu.Przewód znajduje się w wiązce wychodzące z kabiny po lewej stronie samochodu zaraz pod szybą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.