Bodek05 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Tak kiedyś poruszaliśmy różne wersje wyposażenia wnętrza bo okazuje się, że jednak różnice są, padają wątpliwości czy wnętrze jest oryginalne itp. postanowiłem "odpalić" coś w rodzaju galerii Tinki. Oglądajmy, porównujmy, dyskutujmy Fotki dotyczą mojej rocznik 2000/2001 1,8 benzyna chyba wersja Luxury czy jakoś tak - wersja rynek Niemiecki. Zapraszam kolejnych wklejaczy tylko pamiętajcie może o pewnym redukowaniu wielkości plików, żeby serwer nie padł Kurcze tylko czy kolejni będą mogli wstawiać fotki? :whistle:nie wiem jak z tymi limitami mi też nie weszło więcej a mam jeszcze z klika. Sorki za lekki bałagan w autku. Jak ktoś może to niech wstawi jakąkolwiek odpowiedź bo nie wiem czy da radę wstawiać kolejne fotki Dobra zmniejszyłem jeszcze do ok 100kb każda fotka i tak jest chyba nieźle widoczne i tak wam też zalecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarekdud Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Hejka dla mnie świetna robota. Za fotki dziękuję. Mam podobną Tinkę silnik i rocznik 2001 tylko, że anglik...parę różnic... 1) nie mam za siedzeniami kierowcy i pasażera "stoliczków, bardzo żałuję; 2) nie mam koszy tylko takie hm piankowe wstawki Bardzo fajnie, że mogłem porównać auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam. U mnie rocznik 2003 -brak koszyczków-kobiałek -brak dolnego plastiku w tylnym środkowym foteliku -nie mam takich cięgien przy fotelach tylnych -styropianowe wypełnienie przy kole zapasowym mam z kilku kawałków i bez problemu wyjmuje koło Widzę, że i taż masz tylko jedna szufladę /pod siedzeniem pasażera/, a słyszłem że niektórzy mają też pod siedzeniem kierowcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek05 Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Sprostowanie - szufladki mam pod każdym przednim fotelem (super sprawa bo nasz schowek przed pasażerem uważam za cholernie niepraktyczny - zbyt płaski) tylko nie chciałem dublować w pewnym sensie zdjęć. A właśnie widzę, że środkowy fotel był różnie wykańczany. Aha środkowy pas mam normalny nie biodrowy ale zapinany i "parkowany" normalnie na dole a wersje po 2003 mają chyba jakoś mocowanie w podsufitce? - w czasie kiedy nikt nie jest zapięty oczywiście. Zupełnie jestem zaskoczony, że pożałowali niektórym tych stoliczków za przednimi fotelami - byłem przekonany że to cały urok tego autka dzieciaki je uwielbiają - oczywiście rozkładane powinny być tylko na postoju chociaż czasami na krótką chwilę...... A właśnie w tylnych fotelach pod spodem mam w takich kieszonkach ukryte paski z zapinkami i to służy chyba do ich asekuracji kiedy są złożone do przodu żeby się nie cofnęły w pozycję zatrzaśniętą tzn kiedy wykorzystujemy tylko złożenie foteli bez ich wyciągania kiedy coś mamy większego w bagażniku. Mi STRASZNIE brakuje podgrzewania lusterek i relingów widziałem tylko w katalogu taką Tinkę. Ubieranie się w całkowity bagażnik mi się nie podoba a założenie samych belek fajna rzecz - zawsze to pewniejsze mocowanie. Ma ktoś Tinkę z relingami? Akurat to dla mnie plus dla Renault Scenic one chyba wszystkie mają no i przednie światła: po lifcie mają ciekawsze bo tył zdecydowanie Tinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Jak pisałem u mnie pod siedzeniem kierowcy nie ma szuflady, nie ma nawet prowadnic do niej, które tak jak pod fotelem pasażera, przyspawane są do stelarza fotela. Paski z zapinkami októrych mówisz, są faktycznie do zabezpieczenia tylnych foteli po ich złożeniu. Paski zapina się na bokach przednich foteli /nad tunelem/. W Polsce jak i w Europie nie ma żadnej Tinki relingami. Podobno i jedynie to tylko w Japoni. Podgrzewane lusterka też nie występują, chyba że przeróbka samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.