Gość RYBA64 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Podczas jazdy zapala się lampka od ABSu i ESP i ten ślaczek jak koła buksują też sie świeci , nieraz po przejechaniu 50 km a nieraz po paru km się zapala nie mam pojęcia gdzie szukać przyczyny ,a dodam jeszcze że zapalają się podczas normalnej jazdy nie podczas chamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 A może kabel od któregoś czujnika jest przerwany albo któryś czujnik zaczyna szwankować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RYBA64 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 to tylko serwis może to sprawdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemektom1992 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie tylko serwis. Pod każdym lepszym kompem w zwykłym warsztacie, który robi diagnostyke komputerową samochodu powinni to sprawdzić. Nie wiem jak jest w UK, ale myślę, że nie tylko serwis. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.