el_conejo Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam wszystkich Temat walkowany 1000 razy albo wiecej ale ja mam jedno pytanko oto moj vin SJNBAAN16U0390521 czy ktos moze sprawdzic czy to autko podlegalo akcji wymiany lamp i czy bylo to robione i czy czymoge to zrobic Wielkie dzieki Pozdro Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm_x86 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 najlepiej jak zadzwonisz do dowolnego ASO Nissana i tam sie dowiesz. Poza tym pierwsze pytanie to z ktorego roku jest ta Twoja Almera? Bo z tego co mi wiadomo to wymianie lamp podlegają auta nie starsze niż 5lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_conejo Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 moje autko to 2003 rok, odnosnie hiszpanii tutaj sie niczego nie dowiesz jak nie masz pewnosci to nawet nie ma co isc, bylem pytalem i nic wiec moze jak ktos sprawdzi w polski aso to bede mial pewnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm_x86 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 moja Almera tez jest z 2003 roku. Dzwonilem do ASO w Krakowie i powiedzieli mi, że w tego rocznika wymiana juz nie obejmuje bo jest za stare dlatego tez poszukuje jakiegos speca, który by zregenerowal mi ten felerny odblask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skawin Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 W temacie wyżej "reflektory przednie almery 2005 po FL brudne?" na drugiej stronie masz podany przezemnie link do firmy która zajmuje sie regeneracją lamp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm_x86 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dzieki wielkie za namiary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.