Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350z] - AV zamiast navi ?

pieto83

Rekomendowane odpowiedzi

Witajta!

Naradził mi się pomysł by zamiast seryjnej nawigacji, która i tak mi nie działa zrobić kompa na androidzie,

W tym celu mam dwa pomysły - pierwszy jakiś komputer typu embed, konwerter video do lcd

lub /i tu pytanie do drugiego pomysłu - wpakować pionnera appradio, tylko czy wejdzie ?

ktoś próbował wrzucić w miejsce nawigacji dwudinowe radio ?,

Tak mi tez coś po głowie chodzi aby walnąć po prostu jakiś tani tablet, tylko też kwestia rozmiarów.

z góry dzięki za podpowiedzi.

Witajta!

Naradził mi się pomysł by zamiast seryjnej nawigacji, która i tak mi nie działa zrobić kompa na androidzie,

W tym celu mam dwa pomysły - pierwszy jakiś komputer typu embed, konwerter video do lcd

lub /i tu pytanie do drugiego pomysłu - wpakować pionnera appradio, tylko czy wejdzie ?

ktoś próbował wrzucić w miejsce nawigacji dwudinowe radio ?,

Tak mi tez coś po głowie chodzi aby walnąć po prostu jakiś tani tablet, tylko też kwestia rozmiarów.

z góry dzięki za podpowiedzi.

Radio dwudinowe nie wejdzie, bo jak wyjmiesz ekran od nawigacji, to zobaczysz, że ma on jakąś połowę albo jedną trzecią długości tego co radio...więc radio po włożeniu (nawet jak wysokość i szerokość będzie dobra) będzie wystawało i to dużo :P Generalnie demontaż tego ekranika nie jest w ogóle skomplikowany... ostatnio to wyjmowałam.. są tam chyba dwie albo jedna śrubka i ekran się spokojnie wysuwa ;] Wystarczy zdjąć panel i wszystko jest na wierzchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...