pieto83 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witajta! Naradził mi się pomysł by zamiast seryjnej nawigacji, która i tak mi nie działa zrobić kompa na androidzie, W tym celu mam dwa pomysły - pierwszy jakiś komputer typu embed, konwerter video do lcd lub /i tu pytanie do drugiego pomysłu - wpakować pionnera appradio, tylko czy wejdzie ? ktoś próbował wrzucić w miejsce nawigacji dwudinowe radio ?, Tak mi tez coś po głowie chodzi aby walnąć po prostu jakiś tani tablet, tylko też kwestia rozmiarów. z góry dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewa_hb Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witajta! Naradził mi się pomysł by zamiast seryjnej nawigacji, która i tak mi nie działa zrobić kompa na androidzie, W tym celu mam dwa pomysły - pierwszy jakiś komputer typu embed, konwerter video do lcd lub /i tu pytanie do drugiego pomysłu - wpakować pionnera appradio, tylko czy wejdzie ? ktoś próbował wrzucić w miejsce nawigacji dwudinowe radio ?, Tak mi tez coś po głowie chodzi aby walnąć po prostu jakiś tani tablet, tylko też kwestia rozmiarów. z góry dzięki za podpowiedzi. Radio dwudinowe nie wejdzie, bo jak wyjmiesz ekran od nawigacji, to zobaczysz, że ma on jakąś połowę albo jedną trzecią długości tego co radio...więc radio po włożeniu (nawet jak wysokość i szerokość będzie dobra) będzie wystawało i to dużo Generalnie demontaż tego ekranika nie jest w ogóle skomplikowany... ostatnio to wyjmowałam.. są tam chyba dwie albo jedna śrubka i ekran się spokojnie wysuwa ;] Wystarczy zdjąć panel i wszystko jest na wierzchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 mozesz zrobic z lapsa+ dotykowy ekran+przetwornica lub kupic gotowe car pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.