krajesiak Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Jakie jest Wasze zdanie czy lepiej smigac na włączonej czy wyłączonej? U mnie jeżdząc na włączonej zauważyłem "lepsze" zgranie map. Jak powinien wygladac proces strojenia, czy po zebraniu mapy benzynowej powinno skasowac sie gazowa i czekac az komputer ustawi ja sam? Na forach opinie co do uzywania tej funkcjonalnosci są różne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 NIE, u mnie rozjechało wszystko, mapy sie pokrywały ale auto szło na ubogo, czyli lipa, do tego jedyny soft na dzień dzisiejszy, który dobrze jechał to 6.x.x najmniejsze spalanie i dynamika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajesiak Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Mi tez rozjechal ostatnio sprawdzalem, do tego korekty po obrotach rzędu -20.. Mam rozjechana gore musze cos podzialac a ze jestem poczatkujacy w temacie ustawiania to bede musial wiecej poczytac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomash Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Mimo wielu negatywnych opinii, u mnie działa naprawdę dobrze. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 ale co działa dobrze?? pokaż osc z jazdy i jak masz to ustawione jakie masz mapy i setup w samochodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.