Gość apek Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Witam Panowie i Paniem nie działa mi oświetlenie bagażnika. Znalazłem kilka postów na tym forum ale o Almerkach Note i QQ. Wymieniłem żarówkę nie pomogło. Obwód włączenia/wyłączenia żarówki jest w zamku? Jak się do tego dobrać? Wczoraj popsikałem WD40 i nic nie pomogło. Proszę o podpowiedzi jak ktoś już przez to przechodził. P.S. Może ktoś mi pomoże w sprawie nie grzania lewego lusterka? Pozdrawiam Kuba Oświetlenie czasami zaczęło się załączać ale poświeci chwilkę i światło zaczyna przygasać tak jak w przypadku oświetlenia wnętrza. Nie wiem co jest grane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adambyw Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Problem ze stykami przełącznika. Musisz się do niego dobrać, najlepiej rozebrać i wyczyścić jeżeli będzie taka możliwość. Nie rozbierałem to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.