Gość Bigshark Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam wszystkich użytkowników Serwis zamontował mi hak thule, wszystko było w porządku dopóki jeździłem z przyczepą jednoosiową na dużych kołach (szarpało ale nie za wiele) Kupiłem dwuosiową i jest tragedia chce głowę urwać. Czy ktoś może mi podpowiedzieć na jakiej wysokości powinien być hak i ewentualnie proszę o fotki z rodzajami haków i ich sposobem montażu? Drugi problem polega z kolei na tym, że komputer pokazuje mi zużycie paliwa w granicach 14l a prawdziwe zużyci nie przekracza 12l. Zgłosiłem problem w serwisie ale niestety stwierdzili, że tego nie da się skalibrować.Czy jest w ogóle taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkaspaw Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 To tak jak mi komputer pokazuje że niemam paliwa a w baku jest jeszcze 20l nigdy nie ufaj maszynom Co do haka to są haki regulowane widuje takie w Hiluksach są również regulowane zaczepy do przyczep np. Al-ko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry341 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 ja mam na wysokości mniej więcej środka felgi, przyczepka mała, ciągnąłem motory do chorwacji, ale nie zauważyłem u siebie szarpania, może masz luzy na krzyżakach lub luz na wałku atakującym. A i ja mam skrzynie manualną. Hak - westfalia W temacie komputera - zużycie z przyczepą wzrosło mi o około 1 litr. Nie zauważyłem przekłamywania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.