sokolik1999 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 witam potrzebuje książki sam naprawiam nissan sunny od rocznika 1990 moj nissanek to sunny 1993r z silnikiem 1.4 pozdrawiam wszystkich i prosze o linki ze skanem książki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ja mam taką, ale sam używam Ale mam też wersję elektroniczną w pliku .pdf jak byś reflektował, a na Allegro jest za bodajże 50zł do kupienia nówka sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kosa76 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Ja mam taką, ale sam używam Ale mam też wersję elektroniczną w pliku .pdf jak byś reflektował, a na Allegro jest za bodajże 50zł do kupienia nówka sztuka jest możliwość przesłać na email książki? bardzo bym był wdzięczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 jest możliwość przesłać na email książki? bardzo bym był wdzięczny:) Powinno dać radę, na gmailu nie da rady bo ograniczenie do 25MB (plik ma 35). Ale spróbuję z poczty należącej do mojej grupy na zajęciach więc się nie zdziw jak zobaczysz dziwną nazwę Podaj mi swój adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 ===================================================================================================== Głosujemy w konkursie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.auto-swia...san-klub-polska ===================================================================================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kosa76 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 kosa76@vp.pl tutaj powinno sie zmiescic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Len Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Poszło, lada chwila powinno dotrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.