Gość karburator Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam.Mam problem z alarmem a wszczegulności z centralnym zamkiem ,po otwarciu drzwi pilotem same się zamykają.Wymieniłem przekażniki nie dało nic.Jaki alarm zamontować do Almerki 1996 2d.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wega67 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Witam.Mam problem z alarmem a wszczegulności z centralnym zamkiem ,po otwarciu drzwi pilotem same się zamykają.Wymieniłem przekażniki nie dało nic.Jaki alarm zamontować do Almerki 1996 2d.Pozdrawiam a krańcówki masz dobre ? otwórz wszystkie drzwi i zobacz czy nadal będzie się zamykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karburator Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam.Końcówki polutowałem do przekażników,jeszcze sprubóje z drzwiami. a krańcówki masz dobre ? otwórz wszystkie drzwi i zobacz czy nadal będzie się zamykać. Witam. Po otwarciu drzwi nie zamyka ,natomiast gdy zamykam to drzwi od kierowcy nie zamykająsię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.