Baltazar Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Witam! Od czasu gdy kupiłem Almerkę, wyświetlacz jest oświetlony tylko w środkowej części. Po zmroku odczytanie godziny jest niemożliwe. Gdy chcę zobaczyć która jest godzina, muszę zapalać światło wewnętrzne. W końcu zaczęło mnie to wkurzać i dlatego mam pytanko. Czy w tym wyświetlaczu jest więcej niż jedna żarówka, a w moim przypadku obie skrajne się przepaliły? Czy we wszystkich Almerkach ten wyświetlacz jest tak fatalnie podświetlony? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyager1956 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Wyciągnij tablicę rozdzielczą i wymień żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ŁuKasz92 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 jesli ktos zna symbol zarowek oraz jaka oprawka zarowki do wyswietlacza LCD niech napisze almera n16 przedlift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.