Gość bajczu66 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam Serdecznie mam pewien problem ze swoja primerą 1.8 16v 2001rok. od kilku dni zauważyłem ubywanie ze zbiorniczka płynu sprzęgła zdiagnozowałem że płyn ubywa w kabinie gdy nacisne pedał sprzęgła to tam idzie jakiś chyba siłownik i własnie tam wycieka i chciałbym sobie tą część naprawic lub wymienić ale nie mam zielonego pojęcia jak sie nazywa bardzo proszę o pomoc. Z góry dziekuje za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chajecki Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam Cieknie pompa sprzęgła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bajczu66 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale to cieknie wewnatrz kabiny a pompa chyba jest na zewnątrz pod maską silnika tak mi się wydaje ponieważ tak jest odpowietrznik jeżeli sie myle to proszę mnie poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mehrer Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pompa jest przy pedale sprzęgła, a wysprzęglik jest przy sprzęgle. Najczęściej cieknie z pompy, ale może to być również wina przewodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bajczu66 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dzieki serdecznie za pomoc jest to pompa pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.