Loxeal Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Czy ktoś z kolegów wie jaką pojemność bagażową ma serena z trzecim, drugim i pierwszym rzedem siedzeń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azzir Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Według prospektu; 320l mierzone do dolnej krawędzi szyby 620l po złożeniu 3 rzędu siedzeń również mierzone do dolnej krzwędzi szyby 1000l po złożeniu chyba 3 i 2 rzedu też do szyby 1900l po złozeniu 3 rzedu mierzone do dachu 2580l po złożeniu 2 i 3 rzedu mierzone do dachu tak jest w katalogu , katalag jest po niemiecku jak mogłem tak przetłumaczyłem wymiary zgadzają sie na pewno opis nie do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ta 2580 max wilekość po złożeniu drugiego i trzeciego rzedu jest trochę za mała, mam citroena Berlingo który ma 3000l a do nissana więcej zapakuję. Wg. mnie max przestrzeń musi być większa niż 3000 l. 2500 l ma Dacia kombi. I nikt tak naprawdę nie wie ile m3 mają nasze serenki bez drugieo i trzeciego rzedu siedzeń !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Spotkałem się z różnymi danymi. Najczęściej jednak dwie pojemności były takie same; 620 l. po złożeniu 3 rzędu i 1900 po złożeniu 2 rzędu. To są pojemności do wysokości tylnej półki. Po wyjęciu wszystkich siedzeń z 2 i 3 rzędu i po max. przesunięciu przednich foteli do przodu może wyjdzie ponad 3000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loxeal Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Wg. mnie ma ok 4 - 4,2 m3. - ale lubię dokładne dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.